Najbolji Vicevi Polovni Motori Oglasi Beograd Novak Djokovic Kupi Prodaj Aukcija Kupujem

Hallo Blog - Teme naše svakodnevnice

Darvin na sudu

DARVINIZAM-knjige — Autor hallo @ 22:56

 

DARVIN NA SUDU,Filip Dzonson-430din

Pregled
Knjiga koja je uzdrmala naucni establisment! Zasto? Pokazuje da teorija evolucije nije zasnovana na cinjenicam, vec na veri-veri u filozofski naturalizam. Filip Dzonson hrabro tvrdi da jednostavno ne postoji velika kolicina empirijskih podataka koji podupiru tu teoriju.Profesor prava sa Berklija pokazuje logicnu nedoslednost Darvinove teorije...244str.

darvin-darvinizam-knjiga-online knjizara


Evolucija

DARVINIZAM-knjige — Autor hallo @ 22:43

 

OBMANE EVOLUCIJE,Harun Jahi-480din

 Pregled Naucni kolaps darvinizma i njegova ideoloska pozadina. Razlog sto je u ovoj knjizi posebno meston posveceno kolapsu teorije evolucije je cinjenica da ova teorija predstavlja osnovu svih antireligijskih filozofija. Darvinizam koji negira stvaranje, a samim tim i tvorca, bio je razlog sto su mnogi ljudi izgubili poverenje u njega ili sto su, u najmanju ruku, pali u sumnju. Prema tome, otkriti da je ova teorija jedna obmana jeste jedna veoma bitna duznost koju nalaze nauka.

evolucija-evolucijonisti-darvinizam-obmane evolucije-knjige-knjiga-online knjizara


Besni pozar severoistocno od Atine

najnovija dogadjanja — Autor hallo @ 19:36

Besni požar severoistocno od Atine

Besni požar severoistočno od Atine
ATINA, 22. avgusta 2009.  Veliki požar koji je izbio na oko 40 kilometara od centra Atine u subotu se oteo kontroli, i potpomognut jakim vetrom širi se ka obližnjim selima, odakle se stanovništvo evakuiše.

Generalni sekretar u odeljenju za urgentne situacije u Ministarstvu za unutrašnje poslove proglasio je u podne vanredno stanje u celoj preferkturi Atike.

Požar je izbio u petak uveče u šumi nadomak sela Gramatiko, severoistočno od Atine, i do jutarnjih sati je dopro do kuća, a proširio se do obližnjih sela Varnavas i Maraton, koji su u ovom trenutku najugrozeniji. Do podneva, vatrom je zahvaćeno najmanje 11 kilometara teritorije, javili su mediji.

Glavna strana
.
.
.
Korisni linkovi:
.