Najbolji Vicevi Polovni Motori Oglasi Beograd Novak Djokovic Kupi Prodaj Aukcija Kupujem

Hallo Blog - Teme naše svakodnevnice

U Kikindi Tri drugarice tukle cetvrtu

Hronika — Autor hallo @ 23:04
Još jedan slučaj maloletničkog nasilja zabeležen je amaterskim snimkom, ovog puta u okolini Kikinde, na kojem se vidi kako petnaestogodišnju devojčicu, maltretiraju njene tri drugarice.

Na snimku se vidi kako su tri devojčice od 14 do 16 godina zadale više udaraca metlom po telu i tako nanele lake telesne povrede petnaestogodišnjoj devojčici u dvorištu njene kuće u Mokrinu.
Policija u Kikindi podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv tri maloletnice.

Seksualni manjaci opsedaju sajkas

najnovija dogadjanja — Autor hallo @ 17:16
 Seksualni manjaci  
 
Seksualni manijaci opsedaju Šajkaš
 
Seksualni manijaci opsedaju Šajkaš
Subota, 15. avgust 2009. 14:56  


Milorad P. (52), njegov sin Miroslav P.(23), njihov rođak Marinko P. (25), Borislav B. (53) i Nenad Š. (60) svi iz Šajkaša uhapšeni su zbog sumnje da su se preksinoć u ovom mestu, dva sata seksualno iživljavali i silovali M. T. (21), piše "Blic".

Samo dan ranije u selu je silovana i 85-godišnja starica Milica Š., koja je pre deset godina već bila žrtva silovatelja, a zbog sumnje da se seksualno iživljavao nad njom uhapšen je Drago Š. (38), inače brat od strica Nenada Š..

Zlostavljanje, koje se odigralo u kući jednog od osumnjičenih, prijavila je žrtva, inače konobarica u jednoj seoskoj kafani.

"Prema rečima žrtve, sve se odigralo od 20 do 22 časa u privatnoj kući jednog od osumnjičenih. Devojka je izjavila da ju je grupa muškaraca primorala na obljubu, da su je višestruko silovali i primoravali na protivprirodan blud", kaže izvor "Blica" iz srpske policije.

Izvor "Blica" tvrdi da je devojka u više navrata pokušala da se odbrani od silovatelja, ali da su je fizičkom silom sprečili da napusti kuću.

Nakon dvosatnog iživljavanja, M. T. je uspela da pobegne i slučaj prijavi policiji. Samo nekoliko sati posle prijave silovanja, inspektori Odseka za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata su pohapsili osumnjičene.

Silovanu devojku pregledao je i lekar, a pružena joj je i stručna psihološka pomoć.

"Još utvrđujemo ko je od uhapšenih silovao devojku, a ko je od njih vršio protivprirodni blud nad njom. Svi osumnjičeni su zadržani u policijskom pritvoru, a u nedelju ćemo ih privesti istražnom sudiji", kaže sagovornik "Blica" iz MUP-a.

Isti izvor naglašava da je Nenad Š., jedan od uhapšenih brat od strica Drage Š. (38), koji je samo dan ranije u istom selu, jednu ulicu dalje, silovao staricu Milicu Š.

Drago Š. je u noći između srede i četvrtka preskočio ogradu, i kroz prozor se uvukao u spavaću sobu starice koja inače živi sama.

Tada ju je, kako je i sam priznao u policiji, u više navrata silovao, da bi zatim ispreturao stvari po kući, našao 1.500 dinara koje je ukrao.

Serija silovanja u ovom bačkom selu uznemirila je meštane, ali i policiju gde ističu da ne pamte ovako gnusne seksulane zločine.

"Za silovanje prosto ne postoji dovoljno visoka kazna, a kamoli za onog ko siluje staricu od 85 godina. A šta tek reći za oca i sina koji zajedno siluju devojku? Pa zar taj čovek ne razmišlja da se takvo nešto sutra može dogoditi njegovoj ćerci?", zgraženo komentariše jedan od meštana, ističući da ne poznaje osumnjičene za silovanje konobarice.

Njegova sugrađanka rezignirano dodaje:
"Ne znam ko su ti ljudi, a i drago mi je što ih ne poznajem. Takvi ni ne treba da žive među normalnim svetom."

Glavna strana
.
.
.
Korisni linkovi:
.