Najbolji Vicevi Polovni Motori Oglasi Beograd Novak Djokovic Kupi Prodaj Aukcija Kupujem

Hallo Blog - Teme naše svakodnevnice

Modni trendovi

muske teme — Autor hallo @ 20:23

Večite farmerke

   
 Džins je
uvek bio inspiracija većini kreatora, što se može reći i za ovu sezonu. A komad odeće koji najviše dominira su, naravno, farmerke, omiljene svim generacijama, a posebno pristalicama kežual stila. Osim toga što su udobne i što sa njima ne možete da pogrešite u odevnoj kombinaciji, one daju mladalački izgled, a i veoma su dobre za prikrivanje nedostataka.
I ove sezone kreatori su izbacili nove modele, ali pored njih u trendu su i farmerke koje su se nosile i prošlih sezona. Izdvajaju se modeli ravnog kroja, sa blago suženim nogavicama, koje se nose i savijene. Moderne su i šire farmerke sa niskom strukom, posebno XXL modeli koji su spušteni ispod kukova. Za one koji naginju elegantnijem odevanju, stilisti preporučuju uže framerke, koje savršeno idu uz košulje i majice sa ve izrezom. Osim plavih i modela u boji indiga, aktuelne su i farmerke koje izgledaju isprano, a na modnim pistama sve češće viđamo i modele koji su iscepani na kolenima i butinama.


Muske seksualne disfunkcije

muske teme — Autor hallo @ 16:04
1. Što je seksualna impotencija ili erektilna disfunkcija?


Seksualna impotencija, koja se još naziva i erektilna disfunkcija (poremećaj erekcije) je nemogućnost muškarca da postigne i zadrži odgovarajuću erekciju potrebnu za zadovoljavajući polni odnos. (Dalje)

Glavna strana
.
.
.
Korisni linkovi:
.