Najbolji Vicevi Polovni Motori Oglasi Beograd Novak Djokovic Kupi Prodaj Aukcija Kupujem

Hallo Blog - Teme naše svakodnevnice

13 Sep, 2009

Uspeh porodicne setnje

najnovija dogadjanja — Autor hallo @ 15:41
Са искреним задовољством можемо саопштити да је Породична шетња успела. Испред храма Светог Саве  присуствовало је око 5000 људи, углавно родитеља са децом.

Шетњи је, упркос киши и неповољном времену присуствовало око 2500 људи који су у потпуном миру, уз звуке песама за децу прошетали од храма до Калемегдана и посведочили своју веру у једну лепшу и племенитију будућност Србије.

Овој мирној поворци придружили су се многи наши суграђани који су са нескривеним симпатијама пратили младе родитеље са децом како приказују најбољу страну Србије.

Бројне познате личности потпомогле су шетњу својим доласком. С друге стране, улога полиције се свела само на регулисање саобраћаја у измењеним условима, што такође говори о карактеру Породичне шетње.

На Калемегдану, песници су се дружили са децом, рецитујући песме, док је један део шетача искористио шансу да обиђе зоо врт по упола мањој цени.

Још једном се искрено захваљујемо свима који су пружили подршку Породичној шетњи, као и упорним шетачима који су упркос неповољним условима допринели да ова племенита идеја успе.

Информативна служба Српског сабора Двери

Шетња


Komentari

Glavna strana
.
.
.
Korisni linkovi:
.