Najbolji Vicevi Polovni Motori Oglasi Beograd Novak Djokovic Kupi Prodaj Aukcija Kupujem

Hallo Blog - Teme naše svakodnevnice

Maca se tusira :-)

Zabava — Autor hallo @ 21:41

 Ja sam umro od smeha dok sam gledao ovaj klip..:-)


Otkazuje se "povorka ponosa"

najnovija dogadjanja — Autor hallo @ 11:29

Otkazuje se "Povorka ponosa"?!

Otkazuje se „Povorka ponosa“?
Posle najave na sajtu organizatora, da će na skupu biti zapaljena srpska zastava

Otkazuje se „Povorka ponosa“?

Subota - 19.09.2009
Dugo i pompezno najavljivana „Povorka ponosa“, koja je trebalo da se održi u nedelju u 11 sati, najverovatnije će biti otkazana!

Kako „Alo!“ saznaje, zbog velikog bezbednosnog rizika, ali i najave da bi na tom skupu trebalo da bude zapaljena srpska zastava, vrh MUP-a na čelu sa ministrom Ivicom Dačićem u petak popodne održao je sastanak sa organizatorima skupa na kome se razgovaralo o mogućnosti da „Povorka ponosa“ bude „pomerena za neki drugi dan“, iliti preciznije - odložena.

Kao uvod u ovaj sastanak, juče (petak) popodne na sajtu organizatora „Povorke“ pojavila se i informacija da će na skupu u nedelju biti zapaljena zastava Srbije. U prvom momentu reakcije krugova bliskih organiatoru bile su da je u pitanju podmetačina ultradesničarskih organizacija, ali su se ubrzo javile i prve glasine o otkazivanju čitavog događaja. Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, jedna od ponuda MUP-a Srbije bila je i da se parada, iz bezbednosnih razloga, pomeri na neku drugu lokaciju koju je lakše obezbeđivati, poput Ušća.
Jedan od argumenata MUP-a bila su i poslednja divljanja navijača, prebijanje francuskih državljana, koja su poslužila kao primer o tome koliko je rizično, bolje reći nemoguće obezbediti događaj u strogom centru Beograda.
Inače, kako za „Alo!“ kaže izvor koji je insistirao na anonimnosti, dodatan rizik predstavlja činjenica da je „Povorka ponosa“ trebala da krene sa Platoa ispred Filozofskog fakulteta, blizu kojeg su locirani fakulteti poznati kao uporišta desničara, što bi olakšalo organizaciju napada na učesnike „Povorke“.

Organizatori „Povorke“ u prvom trenutku nisu pristali na bilo kakvu promenu plana, saznaje „Alo!“, ali će konsultacije s MUP-om biti nastavljene do poslednjeg trenutka.
Danas (subota) bi trebalo da bude održana vanredna konferencija za novinare, na kojoj će biti obelodanjeni precizni detalji, odnosno konačna odluka da li će „Povorka ponosa“ biti pomerena na neku drugu lokaciju, ili definitivno otkazana.
„Alo!“ je pokušao da stupiti u kontakt s organizatorima skupa, ali do zaključenja ovog broja u tome nismo uspeli.
 

Policija će glumiti pedere

Učesnike „Parade ponosa“ u nedelju će obezbeđivati oko 5.000 policajaca iz svih gradova Srbije. Kako „Alo!“ saznaje, osim uniformisanih policajaca, biće i onih u civilu, koji će se nalaziti među učesnicima „Povorke ponosa“, koja će biti obezbeđena sa dva prstena zaštite. Među učesnicima gej parade, kako saznajemo, biće i operativci BIA, a pojedini pripadnici ove agencije odbili su da učestvuju na zadatku!
Grupa od nekoliko pripadnika BIA je svojim starešinama izričito saopštila da po zadatku neće glumiti gejeve i lezbijke u paradi. Kako su rekli naređenima, agenti tajne službe strahuju da bi neko od njihove dece ili rodbine pokazalo prstom na njih i da posle neće znati kako da im objasne, šta rade na paradi. Pogotovu ako se zna da će cela parada biti snimana i emitovana na televizijama.
Kako saznajemo, ovi pripadnici BIA neće biti sankcionisani za odbijanje zadatka, a rupa u redovima na paradi, brzo se popunila novim kadrovima.

 

„1389“: Biće žurke!

Iako je ministar policije Ivica Dačić izjavio da je skup desničara zabranjen, „Pokret 1389“ saopštio je da nije odustao od organizovanja „Apsolutno nenasilne svenarodne srpske žurke seksualno nedevijantnih“, koja je najavljena 20. septembra na Platou ispred Filozofskog fakulteta od 8 do 10.30. „Članovi UO SNP ‘1389’ koji su prijavili skup nisu dobili nikakvu pismenu odluku MUP-a o zabrani skupa, pa samim tim smatramo da je skup dozvoljen“, navodi se u saopštenju.
 

Dačić: Drastične mere u slučaju nasilja

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je rekao da će policija, ako bude nasilja, primeniti najdrastičnije mere.
- Mi pozivamo sve da ne bude nasilja - kazao je Dačić i podsetio da je Vlada Srbije juče jasno saopštila da treba da se obezbedi slobodno ispoljavanje jednakosti i različitosti i da se ne narušava javni red i mir.
 


Opasnosti homoseksualizma

drustvene teme — Autor hallo @ 10:37

Koje su to opasnosti i zamke, koje krije, legalizacija ovih vrsta bracnih zajednica!?

Veoma dobar video materijal, radi se presvega, kako se to sve odvijalo u San Fracisku...


Glavna strana
.
.
.
Korisni linkovi:
.