Najbolji Vicevi Polovni Motori Oglasi Beograd Novak Djokovic Kupi Prodaj Aukcija Kupujem

Hallo Blog - Teme naše svakodnevnice

12 Jan, 2011

Џексоновом лекару ће се судити за убиство из нехата

drustvene teme — Autor hallo @ 22:04

Врховни суд у Лос Анђелесу донео је одлуку да се лекару Мајкла Џексона, Конраду Марију, суди за убиство из нехата. Кардиолог се у току прелиминарног саслушања изјашњавао да није крив, иако је на првом саслушању одмах после трагедије признао да му је дао малу количину пропофола.

Dkm-txt1.jpg

После шестодневног прелиминарног саслушања доктора Конрада Марија, Врховни суд у Лос Анђелесу проценио је да су изнети докази довољни да му се суди за убиство из нехата и да му се забрани бављење медицином у Калифорнији.

Доктор Мари је оптужен да је „краљу попа" дао инјекцију анестетика пропофола који је изазвао певачеву смрт 25. јуна 2009. године и да му после давања инјекције није пружио одговарајућу помоћ.

KDZ1-527.jpg
Др Мари на саслушању

Мајкл Џексон је умро у 51. години, у својој кући у Лос Анђелесу, од претеране дозе пропофола који је користио као средство за успављивање.

Доктор Мари, кардиолог из Хјустона, од почетка истраге признавао је да је пацијенту дао пропофол на дан смрти, али на његов изричит захтев.

MDz-txt3.jpg

Одбрана лекара покушава Џексонову смрт да прикаже као самоубиство, уз тврдњу да је смртоносну инјекцију убризгао сам певач.

Очекује се да ће у свом сведочењу лекар навести да је напустио просторију на два минута, да би отишао у тоалет, а да се у то време Џексон пробудио и сам себи дао прекомерну количину анестетика.


Komentari

Glavna strana
.
.
.
Korisni linkovi:
.